AkkuhuoltoAutohuolto ja -korjauksetIlmastointihuoltoJarruhuolto ja -korjauksetLisälämmittimien huoltoLisäpalvelummeValotVianetsintä
Bosch Car Service

Loimaan Autohuolto - Autosähköpiste Oy

Valikko

BG-Automaattivaihteistohuolto on loistava huoltokonsepti autosi automaattivaihteistolle, on se sitten perinteinen, kaksoiskytkin- (DSG/DCT/Powershift) tai CVT-vaihteisto. BG-Premiumhuolto on määräaikaishuollon tai öljynvaihdon yhteydessä tehtävä, pitkällä aikavälillä vaikuttava karstan-poisto-huolto. Karsta tuhoaa moottorin ja lisää öljynkulutusta.

BG DPF & Päästöjärjestelmän kunnostushuolto puhdistaa ylikuormittuneen hiukkassuodattimen (DPF) ja palauttaa sen toimintakyvyn.

EGR-järjestelmä (pakokaasujen takaisinkierrätysjärjestelmä) tukkii moottorin imusarjan ja imuventtiilit. Diesel ilmajärjestelmän huolto puhdistaa imusarjan ja EGR:n kanaviston erikoismenetelmällä ja erikoistuottein.

Loimaan Autohuolto - Autosähköpiste Oy - Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen autokorjaamo Bosch Car Service bensiini-, diesel-, ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!