AkkuhuoltoAutohuolto ja -korjauksetIlmastointihuoltoJarruhuolto ja -korjauksetLisälämmittimien huoltoLisäpalvelummeValotVianetsintä
Bosch Car Service

Loimaan Autohuolto - Autosähköpiste Oy

Valikko

Vianetsintä

Miten autosi voi? Bosch on kehittänyt suuren osan autosi eri komponenteista. Siksi uskallammekin väittää, että olemme mestareita autojen vianetsinnässä.

Bosch 14

Ajoneuvoelektroniikan vianetsintä

Bosch Car Service -korjaamot paikantavat autosi ajoneuvoelektroniikan ja sähköjärjestelmien viat nopeasti ja tehokkaasti. Apunamme meillä on Boschin nykyaikainen testaustekniikka. Palvelumme kattavat myös auton latausjärjestelmän, käynnistys- ja sytytyslaitteiston, valojen sekä CAN-väylien vianetsinnän.

Bensiini- ja dieselautojen vianetsintä

Käykö auton moottori oikein? Vastaavatko sen toiminta ja suorituskyky odotuksiasi? Toimiva moottori on tasaisen käynnin ja taloudellisen ajamisen tärkeimpiä edellytyksiä. Asiantuntijamme selvittävät mielellään auton sytytysjärjestelmän, ruiskutusjärjestelmän, imujärjestelmän ja pakoputkiston kunnon sekä mittaavat auton pakokaasu- ja päästötason.

Diagnostiikkakalustomme:

- Useita Bosch KTS-diagnostiikkalaitteita ja Bosch ESItronic -ohjelmistoja.

- Bosch FSA740 moottori- ja sähköjärjestelmien diagnostiikka- ja oskilloskooppitestilaite.

- Volvo Vida-diagnostiikka-, korjausohje- ja ohjelmointiohjelmisto ja Volvo Dice-diagnostiikkalaite.

- Autologic Assist Plus - merkkitestilaite: Audi, BMW, Citroen, Dacia, Ford, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen (VW), Volvo.

- Autologic Bluebox: Audi, BMW, Citroen, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo.

- G-Scan diagnostiikkalaite erityisesti Aasialaisiin (Japani ja Korea) autoihin.

- HellaGutmann Mega Macs PC diagnostiikkalaite ja -ohjelmisto.

- Bosch BAT131 akku- ja latausjärjestelmän testilaite. 

 Ja paljon muuta. 

 

 

Loimaan Autohuolto - Autosähköpiste Oy - Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen autokorjaamo Bosch Car Service bensiini-, diesel-, ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!