AkkuhuoltoAutohuolto ja -korjauksetIlmastointihuoltoJarruhuolto ja -korjauksetLisälämmittimien huoltoLisäpalvelummeValotVianetsintä
Bosch Car Service

Loimaan Autohuolto - Autosähköpiste Oy

Valikko

Ilmastointihuolto

Koska autosi ilmastointi on viimeksi tarkastettu tai huollettu? Säännöllinen huolto auttaa ilmastointijärjestelmää toimimaan tasaisesti ja ennaltaehkäisee suuria rahaa ja aikaa vieviä korjaustöitä.

Bosch 20

Ilmastoinnin ansiosta auton sisälämpötila pysyy miellyttävänä. Lisäksi järjestelmä suodattaa ulkoa tulevan ilman niin, etteivät kuljettaja ja matkustat suotta altistu pakokaasuille ja muille päästöille. Ilmastointijärjestelmän vikoja ei aina ole helppo huomata. Autoon voi huomaamatta päästä pakokaasuja ja muita terveydelle haitallisia epäpuhtauksia. Myös tästä syystä ilmastoinnin suodatin on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Ajan mittaan suodattimeen kertyy likaa, joka on ihanteellinen kasvualusta bakteereille ja homeitiöille sään viiletessä. Suodatin kannattaakin vaihtaa kerran vuodessa, jokaisen 15 000 ajokilometrin jälkeen tai autotehtaan ohjeiden mukaisesti. 

Ilmastoinnin oikea toiminta on tärkeää myös ympäristölle, sillä viat voivat johtaa jäähdytysnestevuotoihin. Vuototapauksissa pelkkä jäähdytysnestesäiliön täyttäminen ei riitä. Tuo siis autosi meille perinpohjaiseen tarkastukseen, niin kerromme, onko sen ilmastointi kunnossa.

Tukalaa ja tunkkaista? Siitepölyt vaivaa?

Meiltä allergiasuodattimet ja ilmastointijärjestelmien huollot ja korjaukset henkilö- ja pakettiautoihin.

  • Ilmastoinnintäyttöhuolto (R134a) 70e 
  • Ilmastoinnintäyttöhuolto (R134a) määräaikaishuollon yhteydessä 60e
  • Höyrystinkennon AIRCO-CLEAN käsittely 60e
  • Aircomatic OTSONOINTI (henkilöautot) 80e
  • Ilmastoinnintäyttöhuolto + Airco-clean 120e
  • Ilm.täyttöh. + Airco-clean + otsoinointi 180e


Soita 027621820 tai tule käymään Lamminperä 12, Loimaa. Voit varata ajan myös www.huoltovaraus.fi/loimaanautohuolto .

Olemme avoinna klo 7:30 - 17:00.

Loimaan Autohuolto - Autosähköpiste Oy - Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen autokorjaamo Bosch Car Service bensiini-, diesel-, ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!